Теплоелектростанція

Posted by admin 08/04/2018 0 Comment(s) ПІРОЛІЗ,

Наша компанія Tov Grinyov com and Partners, EDRPOU 38662546, є вбудована в проектування і будову енергетичних проектів на основі двох послідовних синтетичних матеріалів, як ідентичне BIOMASSO або пластику і карбованця або простий HOUSHEHOLD WASTE. Це є альтернативним і дуже сприятливим видом на потужність! Alternative energy є основою на energy recovery, which is simply discarded and only pollutes the environment.

Ми маємо випробування і буде виконано в вашій області для будівництва житлового фонду для 5-10 МВ електроенергії, використовуючи насичений, як мінеральний матеріал, мінеральні продукти: міцні збитки, фрукти, кави, цукерки, були пластики, транспортні засоби, hard and brown Coal і інші матеріали містять hydrocarbon. Це також worth noting that this installation & ldquo; GES & rdquo; works fine on household waste, що це, прямий домашній garbage, але в цьому випадку, перш за все, вони повинні бути встановлені, скельця і металу.

Додаток є тим, що цей тип енергетичного процесу в процесі знищення стає повністю незалежним, і не вимагається external intervention від інших ресурсів як gas або electricity.

Fully автоматичний & nbsp; thermal power plants, mini-tez від 500 kW to 100 mW capacity, working on various & nbsp; secondary & nbsp; raw матеріалами, so-called biomass, chips, cake, straw, husk, rubber і polymers, wood waste and household garbage (BTO). Consumption of raw materials from 0.3 kg/kW. Наша технологія є інноваційною (автоматична, повільна, каталетична, поміщена pyrolysis з HYDROGEN продуктивністю до 60% в syngas) і гарантує навколишнє середовище метод процесування, який не витікає з сировиною матеріалів і його постачання немає тільки для використання biomass, але також household garbage with up to 60% вміст вмісту.

Ваші міні-тез, які не гальмують і не борються, тільки emissions до атмосфери є 50% generator gases, що generated протягом operation gas gas generator. So we get more heat, more gas and electricity! Наша технологія також є засобом виробництва hydrogen H2, який при пірольизації процесів виробляє наш catalyst, які беруть участь SINTEGAZ до 60% з hydrogen gases, thereby increasing конкретний знак згортання SYNTHESIGAS до рівня natural.   Most important & mdash; our price = від 2000 euros per kilowatt / electricity, which is 3 times cheaper than the Europeans (using the technology of burning raw materials)

І найбільш важливим є те, що з biomass fall at output економічно advantageous матеріалів є:

Електростанція виробляє ГАЗ, 80%. & nbsp; Теплотворна здатність цього газу така ж, як і природного газу

до 8000 -12000 ккал / кг. Що досягається за рахунок виробництва водню, який в обсязі досягає 60%

Для порівняння: звичайні піролізні установки, які сьогодні виробляються в Україні, виробляють газ з теплотворною здатністю не більше 1100 ккал/кг. Наш завод виробляє газ з теплотворною здатністю від 5600 до 8000 ккал/м3. , без каталізатора і 12000 ккал / м3. Теплотворна здатність газу залежить від вихідної речовини.

СИНТЕЗГАЗ, пройшовши доочищення, стає не гірше звичайного газу, що постачається на потреби населення.

Тому ми можемо встановити додаткову компресорну станцію і стискати газ у балони.

Жидка фракція, Синтетичне масло – вуглеводнева рідка суміш (понад 230 вуглеводневих хімічних сполук), призначена або для подальшої переробки на заводах органічного синтезу, для вилучення фракцій моторного палива та харчових ароматичних речовин чи інших цінних хімічних продуктів, або для використання в Когенераційні та котельні системи замість традиційних на сирій нафті.

Ця рідка фракція повністю переробляється на виході, залишається лише сухий продукт розкладання у вигляді високовуглецевого інертного залишку!

Вища цінність окремих хімічних продуктів, порівняно з паливом, може зробити вигідним вилучення цих продуктів, навіть у низьких концентраціях.

Високовуглецевий матеріал (PCM) або BIOCHAR – т (з вмістом чистого вуглецю до 98%), призначений для використання в металургії (замість коксохімічної), хімічної, шинної та харчової промисловості, медицині (аналог активованого вугілля) , в комунальному господарстві та енергетиці (як висококалорійне паливо понад 7 000 000

Хочу зауважити, що ви зможете переробляти навіть звичайне сміття (побутові відходи), оскільки до складу будь-якого побутового сміття входить до 50% високовуглеводневмісних матеріалів.

На даний момент встановлено експозиційну електростанцію потужністю 80 кВт в місті Чернівці, яка буде служити реальною візуалізацією працездатності такого типу установки.

Примітка: & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Сучасний ринок пропонує застарілу концепцію перетворення біомаси в електроенергію, коли біомаса просто спалюється, а гаряча пара обертає турбіну. Викиди вуглекислого газу в атмосферу настільки великі, що витрати на фільтрацію та очищення значно перевищують вартість розроблених ІТК.

Наша установка, використовуючи інноваційну італійську технологію, низькотемпературний піроліз з додаванням води і додаткових каталізаторів, що не тільки підвищує потужність, але і як наслідок не допускає викидів шкідливих викидів в атмосферу, що дозволяє нам переробляти цей шлях від дерева до звичайного сміття !! !!

Промислові газові міні-ТЕЦ на біомасі (відходи деревини або побутові відходи):

Тов Гриньовком і партнери, & nbsp; використовуючи досвід італійських розробок, організовує будівництво ТЕЦ на біомасі.

Вже реалізовані установки в Італії та Україні (Чернівці).

Такий тип установки, надійний, безпечний, гарантує безаварійну роботу та екологічно чистий газ або електрику.

Реформування ТЕЦ, яке переклало тягар модернізації енергетики значною мірою на плечі звичайних енергоспоживачів, призвело до постійного та значного зростання тарифів на енергоносії. Паралельне зростання вартості традиційних викопних видів палива (вугілля, мазут, дизельне паливо), посилення контролю за утилізацією відходів, прагнення переробних підприємств знизити собівартість – усе це помітно підвищило інтерес до малого та середнього автономного виробництва. джерел електроенергії за останні роки. Додатковий інтерес викликає той факт, що в якості палива ці джерела енергії найчастіше використовують відходи біомаси, так звані відновлювані джерела енергії (ВДЕ). Використання ТЕЦ дозволяє зменшити кількість викидів парникових газів в атмосферу, створюючи передумови для торгівлі квотами на викиди СО2 в рамках механізму реалізації Кіотського протоколу.

Все це викликає зростаючий інтерес інвестиційних компаній, які бажають фінансувати будівництво об'єктів зеленої енергетики.
Запропоновано комплексне обладнання для отримання електричної та теплової енергії за допомогою газогенераторних електростанцій. Ми будуємо «КЛЮЧ КЛЮЧ» & raquo;